Išklausyk

Tarptautinio virtualaus istorijų festivalio IŠKLAUSYK (gegužės 21 – 24 d., 2020) PROGRAMA. Festivalį iš dalies finansuoja Federation for European Storytelling.

Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie dirbtuvių internete.

gegužės 21 d. – 22 d.

„Storytelling for Social Change“ online dirbtuvės su pasakotoju ir socialiniu darbuotoju Marijn Vissers (NL)

Dirbtuvės skirtos dirbantiems nevyriausybiniame sektoriuje ir siekiantiems įgyvendinti socialinius pokyčius. Marijn Vissers yra ImproBattle organizacijos vadovas, improvizatorius, pasakotojas jau daugiau nei 15 metų naudoja improvizaciją ir storytelling metodą, dirbdamas su pažeidžiamomis visuomenės grupėmis ir siekdamas jas įgalinti.

Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie dirbtuvių internete.

Kaina: 30 Eur.

Registracija ir informacija: https://forms.gle/kkYMq1BemCFNnc5d9

Vieta: https://www.zoom.us/

gegužės 21 d.

20:00 – 20:45 (EET) 19:00 – 19:45 (CET) „Forbidden Songs“ – gyvo pasakojimo pasirodymo online tiesioginė transliacija N16. Atlieka Anastasios Sarakatsanos (GR)

PASIRODYMAS VYKS ANGLŲ KALBA! Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie tiesioginės gyvo pasirodymo transliacijos.

Bilietai ir informacija: 6€ PaySera bilietų pardavimo svetainėje.

gegužės 23 d.

12:00 – 13:00 (EET) 11:00 – 12:00 (CET) „Už devynių marių…“ – muzikinis online interaktyvus pasakojimas vaikams ir ne vaikams N5.

Atlieka pasakotoja Milda Varnauskaitė ir pianistė Simona Zajančauskaitė. Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie tiesioginės gyvo pasirodymo transliacijos.

Vieta: https://www.zoom.us/

Bilietai ir informacija: 6€ PaySera bilietų pardavimo svetainė

***

14:00 – 17:00 (EET) 13:00 – 16:00 (CET) „Istorijų pasakojimas žodžiu“ – storytelling online dirbtuvės. Veda pasakotoja Milda Varnauskaitė

Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie dirbtuvių internete.

Kaina: 30 Eur

Registracija ir informacija: https://forms.gle/KtYcS14MwLooMf8JA

Vieta: https://www.zoom.us/

***

18:00 – 18:30 (EET) 17:00 – 17:30 (CET) „Sovietinė princesė ir varliagyvis“ – gyvo pasakojimo pasirodymo online tiesioginė transliacija N16. Atlieka Gintė Jokubaitienė.

Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie tiesioginės gyvo pasirodymo transliacijos.

Bilietai ir informacija: 5€ PaySera bilietų pardavimo svetainėje.

***

20:00 – 20:45 (EET) 19:00 – 19:45 (CET) „Who are you when no one is looking“ – gyvo pasakojimo pasirodymo online tiesioginė transliacija N16. Atlieka Soula Notos (NL/GR)

PASIRODYMAS VYKS ANGLŲ KALBA! Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie tiesioginės gyvo pasirodymo transliacijos.

Bilietai ir informacija: 6€ PaySera bilietų pardavimo svetainė.

————————————————–

gegužės 24 d.

12:00 – 13:00 „Slibinariumas“ – virtualios istorijų pasakojimo dirbtuvės vaikams N5. Veda pasakotoja Daiva Ivanauskaitė.

Vieta: https://www.zoom.us/

Bilietai ir informacija: 5€ PaySera bilietų pardavimo svetainė

***

19:00 – 19:45 (EET) 18:00 – 18:45 (CET) „Emigravau netyčia“ – gyvo pasakojimo pasirodymo online tiesioginė transliacija. N16. Atlieka Milda Varnauskaitė

Įsigiję bilietus gausite visą informaciją, kaip renginio dieną prisijungti prie tiesioginės gyvo pasirodymo transliacijos.

Bilietai ir informacija: 6€ PaySera bilietų pardavimo svetainė.


Remėjai:

Festivalis Išklausyk nebūtų galėjęs įvykti be Federation for European Storytelling paramos